AUTOSCHADE | LAKWERKEN | GRATIS VERVANGWAGEN | WERKPLAATS | ERKENNINGEN | OPDRACHTGEVERS | SERVICE | CONTACT

Erkenningen

ASN is een nationaal netwerk dat in Belgie uit meer dan 20 schadebedrijven bestaat, werkt op een uniforme manier en communiceert naar landelijke en lokale opdrachtgevers. Alternatieve herstelmethoden brengen nieuwe en schadelast beperkende maatregelen, centrale planning en automatisering zorgen voor optimale en strakke communicatie, geven complete managementinformatie en direct inzicht in lopende dossiers. Mogelijkheden tot callcenter en 24-uurs service zijn voorhanden. Kortom: dankzij een perfecte samenwerking wil het ASN netwerk u zo goed en compleet mogelijk van dienst zijn.

ASN is ISO gecertificeerd en het kwaliteitszorgsysteem wordt gecontroleerd door de TÜV. Dit is uniek in de schadeherstelbranche! Zowel regionaal als nationaal is ASN de innovatieve partner voor elke wagenpark, voor autobedrijven, dealerorganisaties, leasemaatschappijen, verzekeraars, tussenpersonen en fleetowners. ASN denkt met u mee, ijzersterk in schadewerk! Er zijn mogelijkheden tot compleet schademanagement, omkleurprojecten en reconditionering.

 

Cartim Carrosserie is door de Standox groep (fabrikant autolakken) erkend als werkplaats waarvoor er strenge controles op het goed uitvoeren van de herstellingen gebeuren.

 

Cartim Carrosserie heeft van Eurogarant eveneens het statuut van ‘erkend hersteller’ verworven bij de verzekeringsmaatschappijen, en dit door het behalen van het Eurogarant certificaat.

De audit procedure is gebaseerd op de Eurogarant controlelijst, die rekening houdt met de eisen die door de verzekeringsmaatschappijen worden gesteld. Op die manier sluit elk koetswerkbedrijf met een Eurogarant certificaat aan bij het servicebeleid van de verzekeringsmaatschappijen en wordt het door de verzekeringsmaatschappijen erkend als betrouwbaar en kwaliteitsvol.

Privacy Verklaring

Hosted by EFFIX